Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Perdorni butonat e meposhtem per te pare informacionin rreth çështjes:

Prezencat  Fjalimet Votimi i Grupit
10 Seanca:   Seanca Plenare
 Ceshtja:   “Pėr dhėnien e sė drejtės sė pėrdorimit, pėr 15 vjet, nė brezin e frekuencave e GSM dhe GSM 1800, bashkimit tė ofertuesve, pėrfaqėsuar nga Postė Telekomunikacioni i Kosovės, SHA, sipas procedurės “Tender i hapur ndėrkombėtar”, e datės 20.2.2009””  -- 23/04/2009

Emri Grupit
Vota
Grupi Parlamentar "Demokrat-Reformator"
Pro
Grupi Parlamentar e Majta per Integrim dhe Partise Demokracia Sociale
Pro
Grupi Parlamentar i Qendres
Pro
Qendra Demokrate
Pro
Partia Social Demokrate
Pro
Partia Republikane
Pro
Grupi Parlamentar Demokristian
Pro
Partia Agrare Ambientaliste
Pro
Partia Demokratike
Pro
Partia Socialiste
Pro
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor